Werken in het PZ Onzelievevrouw

Introductie & vorming

Goed begonnen is half gewonnen! We hechten erg veel belang aan de integratie van nieuwe medewerkers. Daarom zorgen we voor een uitgebreide introductie en kennismaking. Op de introductiedag voor nieuwe personeelsleden leer je naast het ziekenhuis ook collega's, leidinggevenden en directieleden kennen.
 
Het leveren van kwaliteitsvol werk, kan enkel met kennis van zaken. Doorheen jouw hele loopbaan staat de poort open voor ruime en gevarieerde vormingsmogelijkheden. De Vormingscel van het ziekenhuis stuurt het intern vormingsbeleid in het ziekenhuis en richt ook de antennes op het aanbod buiten het ziekenhuis.

 

Flexibiliteit & sfeer

Als werkgever biedt het ziekenhuis jou een flinke dosis flexibiliteit. Werken in het PZ Onzelievevrouw is een totaalplaatje. Samen met de werknemer streven wij naar een optimale combinatie werk-gezin. Ook op de werkvloer vinden we het belangrijk dat je goed in je vel zit. Via functioneringsgesprekken luisteren we naar de mening van de werknemer. Uitgebreide mutatiemogelijkheden en regelmatige interne vacatures brengen de nodige variatie in jouw loopbaan. 
 
De boog kan niet altijd gespannen staan. Het personeelsfeest staat synoniem voor lekker eten en dolle ambiance.  Het ziekenhuis houdt eraan heuglijke momenten te delen met jouw collega's: een receptie, een samenkomst met de kersverse ouders onder de collega's,  het sinterklaasfeest…  Ook dit draagt bij tot een toffe werksfeer.
 

Extra voordelen

Als werknemer van het PZ Onzelievevrouw kan je ook van een aantal leuke extraatjes genieten.
 
Vanaf zes maand anciënniteit bieden wij jou een uitgebreide gratis hospitalisatieverzekering aan.  Ook jouw gezinsleden kunnen aansluiten tegen een uiterst voordelig tarief.  
 
Werken in het PZ Onzelievevrouw heeft echter nog meer praktische voordelen.  De belangrijkste in een notendop:
  • Anciënniteitsovername bij relevante anciënniteit.
  • Mogelijkheden tot gebruik van de sportfaciliteiten en accommodatie van het ziekenhuis.
  • Voordelig tarief voor maaltijden in de Cafetaria van het ziekenhuis.
  • Gratis griepvaccinatie. 
  • Anciënniteitsvakantie.
  • Soepele regeling rond kort verzuim.
  • Soepele regeling rond maaltijden bij vorming.
  • Bijkomende feestdag op 11 juli.